Wie ben ik?

Hartelijk welkom op mijn blog. Ik ben al meer dan 44 jaar getrouwd met Ruud. Wij hebben een leuk gezin bestaande uit: een dochter, zoon, schoonzoon en schoondochter. En vier prachtige kleinkinderen.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Naaien, breien, haken, knutselen noem maar op. Naast het opzetten van mijn kerstdorp in november is mijn grootste hobby kaarten maken. En dan de meer bewerkelijke scrapkaarten, die ik ‘kaartcreaties’ noem. Het kan mij niet ‘overdadig’ genoeg zijn. Mijn favoriete hobbymallen zijn van Noor!design, Marianne Design, Joy! crafts en de  Dutch Doobadoo mallen.

Mijn werkzame leven zit er op!! Vanaf 1 december 2018 ben ik met vroegpensioen. Nu kan ik zoveel tijd besteden aan het maken van kaarten als ik graag wil. Zodra het wij zin hebben gaan Ruud en ik op weg met de caravan. Het noorden heeft onze voorkeur. Of dit nu Scandinavië, Groot Brittannië of het Noorden van Nederland is, dat maakt niet uit. En wat mag er niet ontbreken? Natuurlijk hobbyspullen! Op elke reis gaan mijn hobbyspullen mee. Herkenbaar? En wat is het thema tijdens de vakantie? Uiteraard: Kerstmis. Ongeacht het weertype: zon, regen, storm, het maakt niet uit ik maak kerstkaarten. Heerlijk!

kaartcreaties