Wie ben ik?

Hartelijk welkom op mijn blog. Waarom Antjes blog? Nou eigenlijk heel simpel: mijn doopnaam is Antje, maar mijn roepnaam is  Anja. geboren in 1955 en al meer dan 40 jaar getrouwd met Ruud. Wij hebben een leuk gezin bestaande uit: een dochter, zoon, schoonzoon en schoondochter. En vier prachtige kleinkinderen.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik 2-juli-rondrit-door-het-lakedistrict-45creatief bezig. Naaien, breien, haken, knutselen noem maar op. Maar mijn grootste hobby is toch kaarten maken. En dan de meer bewerkelijke scrapkaarten, die ik ‘kaartcreaties’ noem. Het kan mij niet ‘overdadig’ genoeg zijn. Mijn favoriete hobbymallen zijn van Marianne Design, Noor!design en Dutch doobadoo.

Momenteel werk ik nog full-time. Daardoor schiet het kaarten maken er nog wel eens bij in. Toch probeer ik voor alle familieleden en vrienden voor de verjaardagen, huwelijken en geboorten een bijpassende kaart te maken. Zodra het weer en werk het toelaat gaan Ruud en ik op weg met de caravan. Het noorden heeft onze voorkeur. Of dit nu Scandinavië, Groot Brittannië of het Noorden van Nederland is, dat maakt niet uit. En wat mag er niet ontbreken? Natuurlijk hobbyspullen! Op elke reis gaan mijn hobbyspullen mee. Herkenbaar? En wat is het thema tijdens de vakantie? Uiteraard: Kerst. Ongeacht het weertype: zon, regen, storm, het maakt niet uit ik maak kerstkaarten. Heerlijk!

kaartcreaties