Wie ben ik?

Hartelijk welkom op mijn blog. Waarom Antjes blog? Nou eigenlijk heel simpel: mijn doopnaam is Antje, maar mijn roepnaam is  Anja. geboren in 1955 en al meer dan 44 jaar getrouwd met Ruud. Wij hebben een leuk gezin bestaande uit: een dochter, zoon, schoonzoon en schoondochter. En vier prachtige kleinkinderen.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik 2-juli-rondrit-door-het-lakedistrict-45creatief bezig. Naaien, breien, haken, knutselen noem maar op. Naast het opzetten van mijn kerstdorp in november is mijn grootste hobby kaarten maken. En dan de meer bewerkelijke scrapkaarten, die ik ‘kaartcreaties’ noem. Het kan mij niet ‘overdadig’ genoeg zijn. Mijn favoriete hobbymallen zijn van Marianne Design, de nieuwe mallen van Marleen van der Most, Noor!design en de mallen van Dutch doobadoo.

Mijn werkzame leven zit er op!! Vanaf 1 december 2018 ben ik met vroegpensioen. Nu kan ik zoveel tijd besteden aan het maken van kaarten als ik graag wil. Zodra het mei/juni is gaan Ruud en ik op weg met de caravan. Het noorden heeft onze voorkeur. Of dit nu Scandinavië, Groot Brittannië of het Noorden van Nederland is, dat maakt niet uit. En wat mag er niet ontbreken? Natuurlijk hobbyspullen! Op elke reis gaan mijn hobbyspullen mee. Herkenbaar? En wat is het thema tijdens de vakantie? Uiteraard: Kerst. Ongeacht het weertype: zon, regen, storm, het maakt niet uit ik maak kerstkaarten. Heerlijk!

kaartcreaties